fbpx
Графички дизајн

Митот за „намачениот уметник“ и можностите за растење во креативните индустрии

Бесплатен онлајн настан Митот за „намачениот уметник“ и можностите за растење во креативните индустрии Што претставува митот за „намачениот уметник“? Што се менува кога ќе

Графички дизајн

Зошто дизајнерите не треба да се плашат од AI?!

Бесплатен онлајн настан Зошто дизајнерите не треба да се плашат од AI?! Дали креативноста на вештачката интелегенција(AI) може да ја замени човековата креативност? Дознај го

Графички дизајн

Зошто графички дизајн?!

Зошто графички дизајн?! Сè што сте сакале да дознаете за графичкиот дизајн, а не сте имале кого да прашате.   Што е графички дизајн? Зошто

Графички дизајн

Design Kitchen

Дизајнот непрекинато еволуира и ја менува својата форма, насока и цел. Глобалната пандемија како точка на пресврт наложи но и иницира и забрза многу процеси

Графички дизајн

Моќта на визуелните комуникации и дизајнот со Небојша Гелевски – Бане

Голем број истражувања ја покажуваат важноста и предностите на визуелните комуникации и графичкиот дизајн, сугерирајќи дека луѓето подобро учат и помнат информации кои им се

Графички дизајн

КРЕИРАЊЕ НА БРЕНД ИДЕНТИТЕТ

Сет Годин, авторот на „Purple Cow“ и „This is Marketing“ брендот го дефинира како „Сет на очекувања, сеќавања, приказни и односи кои земени заедно во комбинација прават потрошувачот да

Графички дизајн

ОД СКИЦА ДО ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Скицирањето е едно од најважните процеси за сите кои сакаат да започнат кариера во дизајн. Без разлика дали скицираме рачно или пак дигитално, секој голем

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање