fbpx

Бесплатно онлајн предавање

Моќта на визуелните комуникации и дизајнот со Небојша Гелевски – Бане

Дознај како да ја искористиш визуелизацијата за испраќање на ефективна порака

Play Video

Што претставува ова предавање?

Голем број истражувања ја покажуваат важноста и предностите на визуелните комуникации и графичкиот дизајн, сугерирајќи дека луѓето подобро учат и помнат информации кои им се претставени визуелно, отколку само со зборови. Предавањето изобилува со практични примери, интересни факти и конкретни совети кои ќе ви помогнат да го подобрите квалитетот на визуелните комуникации на вашата фирма или организација, но и вашето претставување во професионалната комуникација или на социјалните медиуми.

Со повеќе од милион дизајнирани и испечатени страни, креирани брендови на бројни компании, е првиот човек на Кома лаб, една од водечките агенции за графички дизајн и печатење во РМ.

Небојша Гелевски - Бане

OWNER @ КОМА ДИЗАЈН

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ПРЕДАВАЊЕТО?

Зошто е потребна визуелизација?

Зошто е потребна визуелизација? Предавањето посочува на можностите на визуелизацијата во пренесувањето на пораките. Низ бројни примери ќе научите како текст и/или статистички податоци можат да бидат претставени низ графикони, слики, уметнички дела, кои вашата порака ќе ја засилат, ќе ја направат воочлива и лесно разбирлива за целната публика.

Како да ја подобрите вашата комуникација?

Како да ја подобрите вашата комуникација? Низ конкретни чекори и совети ќе дознаете како да ја подобрите вашата (визуелна) комуникација.

Q&A

Во текот на предавањето ќе имаме Q&A сесија во која ќе можеш во реално време да му поставуваш прашања на инструкторот

Академија за графички дизајн

Биди дел од најтемелната 32 неделна програма што ќе ти донесе успешна и креативна кариера

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање