fbpx
Project & Product Management

Kариерниот пат на еден Product Manager

Бесплатен онлајн настан Кариерниот пат на еден Product Manager Kако изгледа кариерниот пат на еден Product Manager? Кои се обврските и предизвиците со кои се

Project & Product Management

Како да започнеш кариера во Project Management

Бесплатен онлајн настан Како да започнеш кариера во Project Management Дали си човек кој сака да соработува со други луѓе, да ги усоврши своите лидерски

Project & Product Management

Boost your value and become an irreplaceable Project or Product manager

Boost your value and become an irreplaceable Project or Product manager Проектните и продукт менаџери се скриените херои на модерните компании. Скоро сите значајни нови

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање