fbpx

Бесплатен онлајн настан

Зошто дизајнерите не треба да се плашат од AI?!

Дали креативноста на вештачката интелегенција(AI) може да ја замени човековата креативност?

Дознај го одговорот заедно со Небојша Гелевски – Бане – првиот човек на Кома лаб, една од водечките агенции за графички дизајн и печатење во Македонија.

 

 

Резервирај го твоето место 👇

 

24 Јануари 2023,

⏳ 20:00h - 21:30h

Бесплатен онлајн настан

Зошто дизајнерите не треба да се плашат од AI?!

Дали креативноста на вештачката интелегенција(AI) може да ја замени човековата креативност?

Дознај го одговорот заедно со Небојша Гелевски – Бане – првиот човек на Кома лаб, една од водечките агенции за графички дизајн и печатење во Македонија.

 

24 Јануари 2023,
⏳ 20:00h - 21:30h

Говорник

OWNER @ КОМА ДИЗАЈН
ИНСТРУКТОР @ BRAINSTER

Небојша Гелевски - Бане

 
Со повеќе од милион дизајнирани и отпечатени страни, креирани брендови на бројни компании, Небојша Гелевски – Бане е првиот човек на Кома лаб, една од водечките агенции за графички дизајн и печатење во Македонија, основана во 1993 година.
 

Говорник

Небојша Гелевски - Бане

OWNER @ КОМА ДИЗАЈН
ИНСТРУКТОР @ BRAINSTER

Со повеќе од милион дизајнирани и отпечатени страни, креирани брендови на бројни компании, Небојша Гелевски – Бане е првиот човек на Кома лаб, една од водечките агенции за графички дизајн и печатење во Македонија, основана во 1993 година.
 

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Сите кои веќе работат како графички дизајнери;
  • Почетници графички дизајнери;
  • Млади луѓе кои прават одлуки за својата идна професија;
  • За сите оние кои размислуваат за промена на својата кариера кон графички или UX/UI дизајн;
  • Ентузијасти за графичкиот дизајн и импакт во дизајн светот.
 

24 Јануари 2023,
20:00h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ
НАСТАН?

  • Сите кои веќе работат како графички дизајнери;
  • Почетници графички дизајнери;
  • Млади луѓе кои прават одлуки за својата идна професија;
  • За сите оние кои размислуваат за промена на својата кариера кон графички или UX/UI дизајн;
  • Ентузијасти за графичкиот дизајн и импакт во дизајн светот.
 

24 Јануари 2023,
⏳20:00h - 21:30h

Академија за Графички дизајн

Темелна 8 месечна програма каде што се работи на реални проекти за вистински клиенти. Ќе ги совладаш најважните дизајн концепти, софтвери и алатки кои ти се потребни за да ја претставиш твојата идеја на светот, како и практични вештини кои ќе можеш веднаш да ги примениш на работното место. 

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање