fbpx

Бесплатен онлајн настан

Кариера во графички дизајн - идеја до реализација

Сакаш да започнеш кариера во светот на графичкиот дизајн, но не знаеш од каде да започнеш?

Или пак веќе имаш познавањe од алатките за графички дизајн, но потребна ти е помош околу реализацијата на твојата идеја?

 

Дознај како од Ана Тодоровска – Графички дизајнер со над 16 годишно работно искуство 

во печатница, графичко студио и маркетинг агенција.

18 Октомври 2022,
20:00h - 21:30h

Бесплатен онлајн настан

Кариера во графички дизајн - идеја до реализација

Сакаш да започнеш кариера во светот на графичкиот дизајн, но не знаеш од каде да започнеш?

Или пак веќе имаш познавањe од алатките за графички дизајн, но потребна ти е помош околу реализацијата на твојата идеја?

Дознај како од Ана Тодоровска – Графички дизајнер со над 16 годишно работно искуство во печатница, графичко студио и маркетинг агенција.

 

18 Октомври 2022,
20:00h - 21:30h

Говорник

Графички дизајнер @ideaplus
инструктор @brainster

Ана тодоровска

Графички дизајнер со над 16 годишно работно искуство, а воедно и инструктор на нашата Академија за графички дизајн.

Дел е од креативниот тим на маркетинг агенцијата „Идеа Плус“. 

Во своето портфолио има и проекти како фриленсер и има соработувано со голем дел од брендовите на нашиот и интернационалниот пазар.

Говорник

Ана Тодоровска

Графички дизајнер @ideaplus
инструктор @brainster

Графички дизајнер со над 16 годишно работно искуство, а воедно и инструктор на нашата Академија за графички дизајн.

Дел е од креативниот тим на маркетинг агенцијата „Идеа Плус“. 

Во своето портфолио има и проекти како фриленсер и има соработувано со голем дел од брендовите на нашиот и интернационалниот пазар.

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Секој ентузијаст за графичкиот дизајн како област;
  • Секој кој сака да започне кариера во светот на графичкиот дизајн;
  • Секој кој сака да дознае повеќе за стручноста на инструкторите на Академијата за графички дизајн;
  • Секој кој размислува за промена на кариера.
  •  

18 Октомври 2022,
20:00h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ
НАСТАН?

  • Секој ентузијаст за графичкиот дизајн како област;
  • Секој кој сака да започне кариера во светот на графичкиот дизајн;
  • Секој кој сака да дознае повеќе за стручноста на инструкторите на Академијата за графички дизајн;
  • Секој кој размислува за промена на кариера.
 

18 Октомври 2022,
20:00h - 21:30h

Академија за Графички дизајн

Темелна 8 месечна програма каде што се работи на реални проекти за вистински клиенти. Ќе ги совладаш најважните дизајн концепти, софтвери и алатки кои ти се потребни за да ја претставиш твојата идеја на светот, како и практични вештини кои ќе можеш веднаш да ги примениш на работното место. 

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање