fbpx

Бесплатен онлајн настан

Како да започнеш кариера во
Project Management

Дали си човек кој сака да соработува со други луѓе, да ги усоврши своите лидерски вештини и константно да испорачува вредност на компанијата заедно со својот тим?  

Доколку одговорот на овие прашања е „да” тогаш Project & Product Management 
е вистинскиот кариерен пат за тебе.

 

Дознај како да започнеш кариера како Project или Product менаџер од Олга Пујаз Петрушевска – дипломиран машински инженер со 10 годишно работно искуство во областа на Project Management.

 

1 Ноември 2022,

⏳ 20:00h - 21:30h

Бесплатен онлајн настан

Како да започнеш кариера во Project Management

Дали си човек кој сака да соработува со други луѓе, да ги усоврши своите лидерски вештини и константно да испорачува вредност на компанијата заедно со својот тим?  

Дознај како да започнеш кариера како Project или Product менаџер од Олга Пујаз Петрушевска – дипломиран машински инженер со 10 годишно работно искуство во областа на Project Management.

1 Ноември 2022,
⏳ 20:00h - 21:30h

Говорник

Project Manager @singular
инструктор @brainster

Олга Пујаз Петрушевска

Олга Пујаз Петрушевска е дипломиран машински инженер со 10 годишно работно искуство во областа на проектен менаџмент и дел од инструкторскиот тим на академијата за Project and Product Management. 

Работи како проект менаџер во компанијата Singular која е дел од iGaming индустријата.

 

Говорник

Олга Пујаз Петрушевска

Project Manager @singular &
инструктор @brainster

Олга Пујаз Петрушевска e дипломиран машински инженер со 10 годишно работно искуство во областа на проектен менаџмент и дел од инструкторскиот тим на академијата за Project and Product Management. 

Работи како проект менаџер во компанијата Сингулар која е дел од iGaming индустријата.

 

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Сите кои сакаат својата кариера да ја градат во областа на Project & Product management;
  • Професионалци од различни области кои сметаат дека поседуваат вештини да преминат во Проект или Продукт менаџери;
  • Претприемачи или ентузијасти кои сакаат да стекнат знаење и вештини за успешен развој на продукти;
  • Junior Проект и Продукт Менаџери;
  • За сите заинтересирани за Project & Product Management како област.
 

1 Ноември 2022,
20:00h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ
НАСТАН?

  • Сите кои сакаат својата кариера да ја градат во областа на Project & Product management;
  • Професионалци од различни области кои сметаат дека поседуваат вештини да преминат во Проект или Продукт менаџери;
  • Претприемачи или ентузијасти кои сакаат да стекнат знаење и вештини за успешен развој на продукти;
  • Junior Проект и Продукт Менаџери;
  • За сите заинтересирани за Project & Product Management како област.

1 Ноември 2022,
20:00h - 21:30h

Академија за Project & Product Management

Со над $87k годишна плата на интернационално ниво и 3-та најдобра професија во САД според Glassdoor листата за 2021/2022, сега е вистинското време да почнеш да учиш Project & Product Management.

Дознај повеќе на копчето подолу

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање