fbpx

Boost your value and become an irreplaceable
Project or Product manager

Проектните и продукт менаџери се скриените херои на модерните компании. Скоро сите значајни нови иницијативи во секоја организација
започнуваат како проекти. За сите оние кои се заинтересирани да ги развијат или усовршат своите лидерски вештини, активно да се вклучат во проектната
работа и на крај да ја преземат улогата на проектен менаџер, ова е одличен начин да ги остварат своите цели.  

11 & 12 Ноември 2021,
19:00h - 21:00h

Boost your value and become an irreplaceable Project or Product manager

Проектните и продукт менаџери се скриените херои на модерните компании. Скоро сите значајни нови
иницијативи во секоја организација започнуваат
 
како проекти.
 

За сите оние кои се заинтересирани да ги развијат или усовршат своите лидерски вештини, активно да се вклучат во проектната работа и на крај да ја преземат улогата на проектен менаџер, ова е одличен начин да ги остварат своите цели.  

11 & 12 Ноември 2021,
19:00h - 21:00h

ШТО ПРЕтСТАВУВА ОВОЈ КУРС?

За сите оние кои се заинтересирани да ги развијат или усовршат своите лидерски вештини, активно да се вклучат во проектната работа и на крај да ја преземат улогата на проектен менаџер, ова е одличен начин да ги остварат своите цели. 

Доколку сакате да се посветите на развивање на одреден производ, кој е срце на една компанија и да се стекнете со можност да ја балансирате потребата да испорачате вредност на вашата компанија (обично профит) со она што го сакаат клиентите и што е технички и оперативно возможно, тогаш улогата на продуктен менаџер е вистинскиот избор за вас.

ИНСТРУКТОРИ

ИВАНА КРСТЕВА

TECHNOLOGY PROJECT/PROGRAMME MANAGER ВО MAK-SYSTEM INTERNATIONAL GROUP

Ивана Крстева е менаџер на програма за технолошки проекти, 15 годишно искуство со имплементација на Agile and Waterfall проектните методологии на глобално ниво во интернационални корпорации како Hewlett-Packard и стартап компании во рамките на ИТ индустријата.

 

ОЛГИЦА СТРЕЗОСКА

Product Owner @ Allocate Software

Олгица Стрезоска е сертифициран Scrum Master и Product Owner со повеќегодишно работно искуство во Телко и ИТ индустријата. Моментално вработена во британската компанија Allocate Software како Product Owner каде е одговорна за успехот на неколку од нивните софтверски продукти. Дополнително таа е редовен предавач во Бреинстер споделувајќи го своето знаење и искуство за Скрам методологијата, како и за сите проект и продукт менаџмент процеси.  

 

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ОВОЈ КУРС?

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ОВОЈ КУРС?

ЗА КОГО Е ОВОЈ КУРС?

  • За сите оние кои сакаат да научат основи на проектен и продукт менаџмент, вклучувајќи опис на целокупниот процес од почетна фаза до затворање на проект или продавање на производот
  • Доколку сакаат да дознаат кои се сличностите и разликата помеѓу овие две професии
  • За оние кои сакаат да сакаат да се запознаат со традиционалниот и агилен начин на работа

11 & 12 Ноември 2021,
19:00h - 21:00h

ЗА КОГО Е ОВОЈ КУРС?

  • За сите оние кои сакаат да научат основи на проектен и продукт менаџмент, вклучувајќи опис на целокупниот процес од почетна фаза до затворање на проект или продавање на производот
  • За сите оние кои сакаат да дознаат кои се сличностите и разликата помеѓу овие две професии
  • За оние кои сакаат да сакаат да се запознаат со традиционалниот и агилен начин на работа

11 & 12 Ноември
19:00h - 21:00h

Академија за Project & Product Management

Со над $87k годишна плата на интернационално ниво и 3-та најдобра професија во САД според Glassdoor листата за 2021, сега е вистинското време да почнеш да учиш Project & Product Management.

Дознај повеќе на копчето подолу

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање