fbpx

Зошто Project & Product management e
вистинската професија за мене? - Live Q&A

Дали си љубопитен набљудувач на светот околу тебе и понекогаш се прашуваш како може нештата подобро да функционираат?

Дали си човек кој сака да соработува со други луѓе, да менаџира различни задачи и да превзема 

одговорност за своите постапки, но и за постапките на тимот?

 

Доколку сметаш дека поседуваш некоја од овие карактеристики тогаш 

можеби си на добар пат да станеш Проектен или Продукт Менаџер.

04 Maj 2022,
19:00ч

Зошто Project & Product management e вистинската професија за мене?

Live Q&A

Дали си љубопитен набљудувач на светот околу тебе и понекогаш се прашуваш како нештата може да се направат подобро да функционираат?  

Дали си човек кој сака да соработува со други луѓе, да менаџира различни задачи и да превзема одговорност за своите постапки, но и за постапките на тимот? 

Доколку сметаш дека поседуваш некоја од овие карактеристики тогаш можеби си на добар пат да станеш Проект или Продукт Менаџер.

04 Maj 2022,
19:00ч

ШТО ПРЕтСТАВУВА ОВОЈ НАСТАН?

На оваа сесија ќе зборуваме за вештините кои еден добар Проект или Продукт менаџер 

треба да ги поседува, ќе ви помогнеме да ја разберете разликата помеѓу овие две 

професии и ќе ви дадеме одговор на сите ваши дилеми и прашања.

ШТО ПРЕтСТАВУВА ОВОЈ НАСТАН?

На оваа сесија ќе зборуваме за вештините кои еден добар Проект или Продукт менаџер треба да ги поседува.

 Ќе ви помогнеме да ја разберете разликата помеѓу овие две професии и ќе ви дадеме одговор на сите ваши дилеми и прашања.

ИНСТРУКТОРИ

Огнен Трипуноски

Менаџер за капитални проекти @Johnson Matthey и Инструктор @Brainster

Огнен Трипуноски – дипломиран машински инженер со 10 годишно работно искуство  во делот на индустриски инженеринг и проектен менаџмент, а воедно и инструктор на Академијата за Project & Product Management. Моментално работи како менаџер на одделот за проекти и менаџер за капитални проекти од голема вредност во “Johnson Matthey – Clean Air Macedonia”.

Олгица Стрезоска

Senior Product Owner @Damilah и Инструктор @Brainster

Олгица Стрезоска – Сертифициран Scrum Master и Product Owner, а воедно и инструктор на Академијата за Project & Product Management. Моментално работи во британската компанија Damilah како Senior Product Owner, каде работи на развојот на EdTech платформа за училиштата во Англија применувајќи value-driven пристап.

ИНСТРУКТОРИ

Огнен Трипуноски

Менаџер за капитални проекти @Johnson Matthey и Инструктор @Brainster

Огнен Трипуноски – дипломиран машински инженер со 10 годишно работно искуство  во делот на индустриски инженеринг и проектен менаџмент, а воедно и инструктор на Академијата за Project & Product Management. Моментално работи како менаџер на одделот за проекти и менаџер за капитални проекти од голема вредност во “Johnson Matthey – Clean Air Macedonia”.

Олгица Стрезоска

Senior Product Owner @Damilah и Инструктор @Brainster

Олгица Стрезоска – Сертифициран Scrum Master и Product Owner, а воедно и инструктор на Академијата за Project & Product Management. Моментално работи во британската компанија Damilah како Senior Product Owner, каде работи на развојот на EdTech платформа за училиштата во Англија применувајќи value-driven пристап.

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ОВАА Q&A СЕСИЈА?

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ОВАА Q&A СЕСИЈА?

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Студенти кои сакаат својата кариера да ја градат во областа на Project & Product management;
  • Професионалци од различни области кои сметаат дека поседуваат вештини да преминат во Проект или Продукт менаџери;
  • Претприемачи или ентузијасти кои сакаат да стекнат знаење и вештини за успешен развој на продукти;
  • Junior Проект и Продукт Менаџери;
  • За сите заинтересирани за Project & Product Management како област.
 

04 Мај 2022,
19:00ч

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Студенти кои сакаат својата кариера да ја градат во областа на Project & Product management;
  • Професионалци од различни области кои сметаат дека поседуваат вештини да преминат во Проект или Продукт менаџери;
  • Претприемачи или ентузијасти кои сакаат да стекнат знаење и вештини за успешен развој на продукти;
  • Junior Проект и Продукт Менаџери;
  • За сите заинтересирани за Project & Product Management како област.

04 Мај 2022,
19:00ч

Академија за Project & Product Management

Со над $87k годишна плата на интернационално ниво и 3-та најдобра професија во САД според Glassdoor листата за 2021, сега е вистинското време да почнеш да учиш Project & Product Management.

Дознај повеќе на копчето подолу

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање