fbpx

ONLINE курсеви и предавања

Направи го првиот чекор во програмирање, дигитален маркетинг, графички и UX/UI дизајн, data science и software testing.

Учи од дома со инструкторите од Brainster.

Online академии

Бесплатни online предавања

Дигитален маркетинг

Organic Reach. Mission Possible!

Organic Reach е можеби само мисловна именка за оние маркетери кои започнале со Social Media во последните неколку години. Според последните статистики, содржините кои ги

Journey to the Future of Jobs

Светскиот економски форум проценува дека до 2025 година, 85 милиони од сегашните работни места ќе престанат да постојат поради промената во поделбата на трудот помеѓу

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Organic Reach. Mission Possible!"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање