fbpx

Бесплатен онлајн настан

Вештини што треба да ги поседува секој софтвер тестер

Откриј кои се вештините што ги поседуваат успешните софтвер тестери, како размислуваат, кои методи ги користат и какво влијание имаат меките вештини врз нивниот успех во праксата.

Софтвер тестирањето е клучно во развивање софтвер, што помага во процесот на градење доверливи и квалитетени софтверски решенија.

Регистрирај се на бесплатниот онлајн-настан и откриј кои се потребните вештини на секој иден успешен софтвер тестер.

Резервирај го твоето место 👇

10 октомври 2023,

⏳ 20:00h - 21:30h

Бесплатен онлајн настан​

Вештини што треба да ги поседува секој софтвер тестер

Откриј кои се вештините што ги поседуваат успешните софтвер тестери, како размислуваат, кои методи ги користат и какво влијание имаат меките вештини врз нивниот успех во праксата.

Софтвер тестирањето е клучно во развивање софтвер, што помага во процесот на градење доверливи и квалитетени софтверски решенија.

Регистрирај се на бесплатниот онлајн-настан и откриј кои се потребните вештини на секој иден успешен софтвер тестер.

10 октомври 2023,
⏳ 20:00h - 21:30h

Говорник

TEST CONSULTANT @ Endava
ИНСТРУКТОР @ BRAINSTER

Денис Бојковски

Денис Бојковски е Senior Test Automation Engineer со 8+ години искуство во областа, а воедно е инструктор на Академијата за софтвер тестинг на Бреинстер.

Најголема страст му е развивање и испорачување автоматизација, која ќе го трансформира, подобри и стандардизира квалитетот на софтверот.

Една од експертизите што ги поседува е проценување на клиентските стандарди за квалитет, развивање решенија и потикнување на иновации во процесот на автоматизација.

Говорник

ДЕНИС БОЈКОВСКИ

TEST CONSULTANT @ ENDAVA
ИНСТРУКТОР @ BRAINSTER

Денис Бојковски е Senior Test Automation Engineer со 8+ години искуство во областа, а воедно е инструктор на Академијата за софтвер тестинг на Бреинстер.

Најголема страст му е развивање и испорачување автоматизација,
која ќе го трансформира, подобри и стандардизира квалитетот на софтверот.

Една од експертизите што ги поседува е проценување на клиентските стандарди за квалитет, развивање решенија и потикнување на иновации во процесот на автоматизација.

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

KeyPonits_Portrait

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • За сите заинтересирани за Software Testing како област
  • Сите кои сакаат да градат кариера во областа на Software Testing
  • Професионалци од различни области кои сметаат дека поседуваат вештини да направат кариерна промена како софтвер тестер
  • Студенти кои размислуваат да го насочат своето образование во областа на Software Testing
  • Јуниор софтвер тестери

05 Септември 2023,
20:00h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ
НАСТАН?

  • За сите заинтересирани за Software Testing како област
  • Сите кои сакаат да градат кариера во областа на Software Testing
  • Професионалци од различни области кои сметаат дека поседуваат вештини да направат кариерна промена како софтвер тестер
  • Студенти кои размислуваат да го насочат своето образование во областа на Software Testing
  • Јуниор софтвер тестери

10 октомври 2023,
⏳20:00h - 21:30h

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање