fbpx

Brainster & Brainster Next College
бесплатен онлајн настан

The Future of Tech -
Иднината на пазарот за Full-stack и Front-end девелопери

На овој настан ќе имаш можност да дознаеш како AI влијае на tech индустријата, во која насока се движи пазарот за Full-stack и Front-end девелопери и кои се најпопуларните tech трендови. 

Без разлика дали веќе работиш како девелопер или планираш да започнеш својата кариера во оваа област, овој настан ќе те позиционира еден чекор пред конкуренцијата.

 

Резервирај го твоето место 👇

05 Септември 2023,

⏳ 20:00h - 21:30h

Brainster & Brainster Next College бесплатен онлајн настан​

The Future of Tech - Иднината на пазарот за Full-Stack и Front-end девелопери

Дознај како AI влијае на tech индустријата, во која насока се движи пазарот за Full-Stack и Front-end девелопери и кои се најпопуларните tech трендови.

Без разлика дали веќе работиш како девелопер или планираш да започнеш својата кариера во оваа област, овој настан ќе те позиционира еден чекор пред конкуренцијата.

 

05 Септември 2023,
⏳ 20:00h - 21:30h

Говорник

SOFTWARE ENGINEER @ THE REMOTE COMPANY
ИНСТРУКТОР @ BRAINSTER

Магдалена Силјаноска Спинола

Магдалена Силјаноска Спинола е дипломиран софтверски инженер со повеќе од 6 години искуство во секторот. Работи како софтверски инженер во The Remote Company.

Дополнитлно таа е и инструктор на Aкадемијата за Full-Stack програмирање во Brainster.

Говорник

Магдалена Силјаноска Спинола

SOFTWARE ENGINEER @ THE REMOTE COMPANY
ИНСТРУКТОР @ BRAINSTER

Магдалена Силјаноска Спинола е дипломиран софтверски инженер со повеќе од 6 години искуство во секторот. Работи како софтверски инженер во The Remote Company.

Дополнитлно таа е и инструктор на Академијата за Full-Stack програмирање во Brainster.

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

Key-points_Portrait

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Сите кои сакаат да дознаат што работат девелоперите;
  • Сите заинтересирани за вештачка интелегенција и програмирање;
  • Матуранти и студенти кои сакаат да градат кариера во ИТ;
  • Јуниор девелопери;
  • Секој кој размислува за кариерна промена како девелопер;

05 Септември 2023,
20:00h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ
НАСТАН?

  • Сите кои сакаат да дознаат што работат девелоперите;
  • Сите заинтересирани за вештачка интелегенција и програмирање;
  • Матуранти и студенти кои сакаат да градат кариера во ИТ;
  • Јуниор девелопери;
  • Секој кој размислува за кариерна промена како девелопер;

05 Септември 2023,
⏳20:00h - 21:30h

Одбери Академија

Сертифицирани од акредитираниот
Brainster NEXT College

ТЕКОВНО НАЈПОПУЛАРНА АКАДЕМИЈА

Full-Stack
Програмирање

2430€

Front-End
Програмирање

2430€

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање