fbpx

Бесплатно онлајн предавање

Вовед во Software Development процесите

Play Video

Што претставува ова предавање?

Овој вебинар е наменет за почетници во областа на програмирањето. Целта на истиот е разјаснување на одредени термини кои се составен дел од работата на програмерите. Предавачот, кој е искусен софтвер инженер,  одблиску ќе ги запознае учесниците со целиот процес на создавање на едно софтверско решение од почеток до крај.

Адриана Спасова е инженер по информатика и компјутерски технологии со над 10 години работно искуство. Таа е и инструктор на Академијата за програмирање во Brainster.

Адриана Спасова

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ПРЕДАВАЊЕТО?

Кои се фазите на развој на софтверско решение преку примери

Архитектура на еден софтверски проект

Што се Layouts?

Што е Webhosting?

Академија за програмирање

Биди дел од супер-интензивна 40 или 36 неделна програма и трансформирај се од почетник во програмер.

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање