fbpx

BRAINSTER
VIRTUAL OPEN DAY

Brainster Virtual Open Day e настан каде што ја претставуваме нашата 
организација, образовните програми, студентското искуство, студентскиот успех, методологијата
на учење која ја имаме и постигнатите резултати со цел да покажеме што сè можеме да направиме за вашиот
кариерен развој при и после посетување на било која од нашите академии.

1 Септември 2021, 19:00 - 20:30

BRAINSTER
VIRTUAL OPEN DAY

Настан каде што ја претставуваме нашата организација, образовните програми, студентското искуство, студентскиот успех, методологијата на учење која ја имаме и постигнатите резултати со цел да покажеме што сè можеме да направиме за вашиот кариерен развој при и после посетување на било која од нашите академии.

1 Септември 2021,
19:00 - 20:30

Што претставува овој настан?

Brainster започна со работа во 2015 година. Денес, ние сме присутни во 4 земји, нашето портфолио брои 12 tech&digital академии преку коишто успеавме да ги подобриме кариерите на над 10.000 наши алумни.

На овој настан, детално ќе ви презентираме како стигнавме до овие резултати преку посветеноста и иновативноста на нашиот тим, но и ќе споделиме како планираме да продолжиме во нашата мисија да нудиме релеватни образовни програми создадени според потребите на пазарот на труд.

4

ЗЕМЈИ

12

TECH&DIGITAL
АКАДЕМИИ

10.000+

СТУДЕНТИ

Говорници

Стефан 
Смиљаноски

Модератор на настанот

Петар
Ниновски

Кои сме ние, Вредности на Brainster

Бранкица
Василева 

Student Success

Јана
Тодоровска 

Co-innovation & Hiring

Maja
Цветаноска 

Learning Methodology

Александар
Клашниновски 

Академија за Full Stack HR, Академија за Project & Product Management

Ивица
Пешовски

 Aкадемија за Full Stack програмирање, Академија за Front-end програмирање

Кристина
Величковска

Академија за Software Testing

Влатко 
Тучев

Академија за Data Science, Академија за Business Intelligence

Весна
Трпчевска

Академија за графички дизајн

Дијана
Десподов

Aкадемија за дигитален маркетинг

Александар
Ѓурчевски

Академија за UX/UI дизајн

ГОВОРНИЦИ

Што сѐ ќе биде опфатено?

За кого е овој настан?

1ви Септември 2021,
19:00 - 20:30

Brainster.co

Дознај повеќе за нас, нашите производи и како да го направиш првиот чекор кон кариера во некоја од најплатените професии на денешницата.

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање