fbpx

Бесплатен онлајн настан

UX дизајнот како стратегија
за бизнис раст

Како да го издвоиш твојот продукт од конкуренцијата со помош на UX дизајн?

Откриј го целиот потенцијал на твојата идеја и дознај како ефективно да ја претставиш на бизнис луѓето заедно со Златан Мујчин – професионалец и консултант со повеќе од 20 години искуство во дизајнирањето на дигитални производи за стартапи, мали и големи компании.

 

Резервирај го твоето место 👇

11 април 2023,

⏳ 20:00h - 21:30h

Бесплатен онлајн настан

UX Дизајнот како стратегија за
бизнис раст

Како да го издвоиш твојот продукт од конкуренцијата со помош на UX дизајн?

Откриј го целиот потенцијал на твојата идеја и дознај како ефективно да ја претставиш на бизнис луѓето заедно со Златан Мујчин – професионалец и консултант со повеќе од 20 години искуство во дизајнирањето на дигитални производи за стартапи, мали и
големи компании.

 

11 април 2023,
⏳ 20:00h - 21:30h

Говорник

UX Consultant @GO Consultancy
Senior UX/UI Designer @Intertec.io
ИНСТРУКТОР @ BRAINSTER

Златан Мујчин

 

Златан е искусен професионалец со повеќе од 20 години искуство во дизајнирањето на дигитални производи за мали и големи компании, стартапи и како консултант. 

Инструктор и ментор повеќе од 2 години во Бреинстер, од самиот почеток на Академијата за UX/UI дизајн каде што го споделува своето знаење и лично искуство за да им помогне на студентите да започнат успешни кариери. 

Говорник

Златан Мујчин

UX Consultant @GO Consultancy
Senior UX/UI Designer @Intertec.io
ИНСТРУКТОР @ BRAINSTER

Златан е искусен професионалец со повеќе од 20 години искуство во дизајнирањето на дигитални производи за мали и големи компании, стартапи и како консултант.
 

Инструктор и ментор повеќе од 2 години во Бреинстер, од самиот почеток на UX/UI Академијата, каде што го споделува своето знаењe и лично искуство за да им помогне на студентите да започнат успешни кариери.

 

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • За сите кои сакаат да лансираат успешна кариера како UX/UI дизајнери или да направат кариерна трансформација;
  • За сите кои сакаат да ги прошират своите видици за UX research и UI дизајн;
  • За сите кои сакаат да ги научат разликите помеѓу графички дизајн и UX/UI дизајн;
  • За сите архитекти кои размислуваат за промена на кариера како UX/UI дизајнери;
  • За сите креативци.
 

11 април 2023,
20:00h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ
НАСТАН?

  • За сите кои сакаат да лансираат успешна кариера како UX/UI дизајнери или да направат кариерна трансформација;
  • За сите кои сакаат да ги прошират своите видици за UX research и UI дизајн;
  • За сите кои сакаат да ги научат разликите помеѓу графички дизајн и UX/UI дизајн;
  • За сите архитекти кои размислуваат за промена на кариера како UX/UI дизајнери;
  • За сите креативци.
 

11 април 2023,
⏳20:00h - 21:30h

Академија за UX/UI дизајн

Темелна 34 неделна програма која ќе ти овозможи брз и успешен почеток на кариера во една од најбараните и најплатените професии на денешницата – UX/UI Дизајнер.

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање