fbpx

Бесплатно онлајн предавање

Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Според  извештајот на Marketing Hiring Trends 69% од компаниите ќе вработуваат повеќе маркетери во 2021. Со развојот на дигиталните технологии, потребата од дигитални маркетери продолжува да расте. Полето на дигиталниот маркетинг е поинтересно од кога било и содржи широк спектар на знаења и множества на вештини. 

На оваа тема, повикавме четворица наши инструктори од Академијата за дигитален маркетинг да дадат одговори и објаснувања на сите ваши прашања.

8-ми јуни, 19:00

Што претставува ова предавање?

Што претставува дигитален маркетинг? Што всушност работи еден дигитален маркетер? Како изгледа еден ден на дигитален маркетер?” се само некои од честите прашања кои ги добиваме на темата дигитален маркетинг.

Токму затоа, решивме да направиме Live Q&A сесија со неколку инструктори од нашата Академија.

На сите прашања, одговараат нашите инструктори Дарко Булдиоски, Дијана Десподов, Дарјан Раденковиќ и Иван Димитров, се цел од прва рака да дознаете како изгледа работниот ден на еден дигитален маркетер, но и сè друго што ве интересира.

Дарко Булдиоски – Професионалец со повеќе од 10 години искуство во областа на дигиталниот маркетинг, сопственик е на маркетинг агенција NewMedia и директор на AllWebMK. Дијана Десподов – 20 години искуство во односи со јавност. Има работено во 6 земји и тоа во организации како IREX/Bill and Melinda Gates Foundation и Светска банка. Дарјан Раденковиќ – експерт во областа на дигиталниот маркетинг со долги години работно искуство. Моментално е Chief Business Development Officer во Види Вака. Иван Димитров – дипломиран претприемач, а веќе долги години успешно работи и просперира на полето на маркетинг кој моментално е на позиција Head of Marketing во Grouper.mk

Дарко Булдиоски, Дијана Десподов, Дарјан Раденковиќ, Иван Димитров

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ПРЕДАВАЊЕТО?

Што е дигитален маркетинг? Како изгледа еден ден на еден маркетер?

На оваа Q&A сесија, Дарко, Дијана, Дарјан и Иван ќе ви претстават што е за нив дигитален маркетинг и како изгледа еден нивни работен ден.

Q&A сесија

Oтворена Q&A сесија на која ќе можеш да им поставите прашања на четворицата инструктори. Don’t be shy :)

Интро за Академијата за дигитален маркетинг

Накратко објаснување и споделување за сите детали околу академијата и кои модули ги предаваат Дарко, Дијана, Дарјан и Иван.

За кого е ова предавање?

  • За сите оние кои се заинтересирани за дигитален маркетинг

 

  • За сите оние кои сакаат да започнат нова кариера и да се стекнат со нови вештини и знаења

 

  • За сите оние кои се „сомневаат“ во моќта и можностите на дигиталниот маркетинг

 

  • За сите оние кои сакаат да дознаат повеќе детали за Академијата за дигитален маркетинг

АКАДЕМИЈА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Темелна 6 месечна програма каде што се работи на реални проекти за вистински клиенти,  која ќе ти помогне да започнеш кариера во некоја од најдобрите компании или да развиеш одлична маркетинг стратегија за сопствениот бизнис или компанијата во која работиш.

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање