fbpx

Бесплатно онлајн предавање

Праксите на добар менаџер – искуство од Booking.com

Што имам научено јас за менаџирање на agile тимови низ 3 години како менаџер во Booking.com

Play Video

Што претставува ова предавање?

Размисливаш да ја промениш наскоката на твојата кариера и да станеш менаџер на тим? Сигурно е лесно нели, состаничиш, ти варат кафе, си одиш кога сакаш на работа, лесен живот!
Тие се карактеристики кои опишуваат лош менаџер, кој е шеф, наместо лидер.

 

Ова предавање ќе ги пробие митовите околку менаџерството, ќе ти ги покаже најдобрите светски пракси за лидерство, и ќе те спремни како да бидеш навистина добар менаџер што ќе биде вреднуван и ценет на работното место.

An entrepreneur and creator of AirCare. A manager and software engineer at Booking.com. A TED speaker and environment activist who uses technology in the fight for a cleaner earth.

Горјан Јовановски

ECO ACTIVIST, TED SPEAKER, SOFTWARE ENGINEER

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ПРЕДАВАЊЕТО?

Како да процениш дали менаџерството е правата кариера за тебе?

Кои soft-skills ти се потребни за да станеш менаџер?

Кои се најдобрите пракси приметени во Booking.com за менаџирање успешни продукт тимови?

Q&A

Во текот на предавањето ќе имаме Q&A сесија во која ќе можеш во реално време да и поставуваш прашања на инструкторот

Академија за Дигитален маркетинг

Дојди до супер кариера во дигитален маркетинг за 23 недели преку работа на реални проекти

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање