fbpx

Бесплатен онлајн настан

Old School vs Модерен HR

Со еволуцијата на технологијата и промените во културата на работното место се појавува нов пристап кон човечките ресурси. Оваа промена влијае на работните места, донесува нови алатки, стратегии и идеи, предизвикувајќи ги традиционалните HR практики. 

На овој настан, ќе ги дознаеш разликите помеѓу овие два пристапи, истакнувајќи ги предностите и недостатоците на секој пристап, а воедно ќе добиеш и инсајт околу најдобриот начин за управување со човечкиот капитал во брзо-менливиот бизнис свет на денешницата.

 

Резервирај го твоето место 👇

21 март 2023,

⏳ 20:00h - 21:30h

Бесплатен онлајн настан

Old School vs Модерен HR

Со еволуцијата на технологијата и промените во културата на работното место се појавува нов пристап кон човечките ресурси. Оваа промена влијае на работните места, донесува нови алатки, стратегии и идеи, предизвикувајќи ги традиционалните HR практики.

Во овој настан, ќе ги дознаеш разликите помеѓу овие два пристапи, истакнувајќи ги предностите и недостатоците на секој пристап, а воедно ќе добиеш и инсајт околу најдобриот начин за управување со човечкиот капитал во брзо-менливиот бизнис свет на денешницата.

 

21 март 2023,
⏳ 20:00h - 21:30h

Говорник

ИНСТРУКТОР @ BRAINSTER

Билјана Алампиоска Андреевска

 

HR професионалец со повеќе од 10 години искуство во HR Ops, регрутација, управување со перформанси, развој на вработени и employer branding.

Како HR професионалец сака да креира работна околина која ги инспирира вработените да бидат креативни и да го дадат најдоброто од себе. 



 

Говорник

Билјана Алампиоска Андреевска

ИНСТРУКТОР @ BRAINSTER

HR професионалец со повеќе од 10 години искуство во HR Ops, регрутација, управување со перформанси, развој на вработени и employer branding.

Како HR професионалец сака да креира работна околина која ги инспирира вработените да бидат креативни и да го дадат најдоброто од себе. 

 

 

 

 

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Професионалци од различни области кои сакаат да научат како поефективно да менаџираат со човечките ресурси;
  • За сите оние кои сакаат да го подобрат HR секторот на својата компанија; 
  • HR професионалци;
  • Млади луѓе кои прават одлуки за својата идна професија;
  • Ентузијасти за промени, развој и импакт во HR светот.
 

21 март 2023,
20:00h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ
НАСТАН?

  • Професионалци од различни области кои сакаат да научат како поефективно да менаџираат со човечките ресурси;
  • За сите оние кои сакаат да го подобрат HR секторот на својата компанија; 
  • HR професионалци;
  • Млади луѓе кои прават одлуки за својата идна професија;
  • Ентузијасти за промени, развој и импакт во HR светот.
 

21 март 2023,
⏳20:00h - 21:30h

Академија за човечки ресурси

HR e една од најбројните и највлијателните нетехнички позиции во IT секторот и во просек е подобро платена од другите нетехнички позиции. 

Дознај повеќе на копчето подолу:

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање