fbpx

Oд Скопје до
Google Maps Токио

Нина Геометриева

Q&A сесија за компаниите кои сакаат да ги најдат и задржат најдобрите таленти и талентите кои
сакаат да го привлечат вниманитето на топ tech компаниите 

18 Август 2021, 14:00 - 15:00 CEST

Oд Скопје до
Google Maps Токио

Нина Геометриева

Q&A сесија за компаниите кои сакаат да ги најдат и задржат најдобрите таленти и талентите кои сакаат
да го привлечат вниманитето на топ tech компаниите 

18 Август 2021,
14:00 - 15:00 CEST

ШТО ПРЕтСТАВУВА ОВАА Q&A СЕСИЈА?

Бесплатни Q&A сесии на кои ќе гостуваат таленти од светски tech компании на кои ќе прашуваме и одговараме:

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ОВАА Q&A СЕСИЈА?

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ОВАА Q&A СЕСИЈА?

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ОВАА Q&A СЕСИЈА?

Како да се подготвиш за интервју (the Google way)
Идентитетот на самоукиот дизајнер
Како да привлечеш и задржиш таленти
Што бараат top-notch талентите од компаниите?
Која е формулата за вистинскиот спој меѓу компанија и талент
Дали the new normal (remote work) е позитивна или негативна пракса? И за кого?
Прашај се останато што те интересира во врска со дизајнНина Геометриева

Нејзината кариера започна во Дебар Маало каде што живееше со нејзините родители и учеше дизајн преку Интернет, посакувајќи да може да праша некој за совет и насока.

Од неодамна Нина започна да се поврзува со други самоуки Дизајнери во Македонија кои би сакале да чекорат по сличен пат, одговарајќи прашања од типот на како да се вработиш во странство или во компанија како Google, како да се натпреваруваш со други Дизајнери со 4-годишно образование, итн.

Q&A сесијата ќе се одвива преку алатката PigeonHole, каде што
ќе можеш да поставиш прашање и да гласаш за прашањата кои сакаш први
да се одговорат.

18 Август 2021, 14:00 - 15:00 CEST


Q&A сесијата ќе се одвива преку алатката PigeonHole, каде што ќе можеш да поставиш прашање и да гласаш за прашањата кои сакаш први да се одговорат.

18 Август 2021, 14:00 - 15:00 CEST

Co-Innovation & Hiring

Ние изработуваме иновативни продукти и сервиси кои им помагаат на нашите партнерски компании да се прилагодат на брзиот технолошки развој и промените на навиките на нивните клиенти. Ако имате потреба од талентиран кадар или иновативно решение за вашиот проект.

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Основи на Google Ads - најдобрите практики и совети за лансирање на успешни реклами "

Пријави се на бесплатното онлајн предавање