fbpx

Бесплатно онлајн предавање

Маркетинг на социјалните мрежи

Запознај се со основите на управување со социјалните мрежи и креирање содржина што ќе ги донесе и задржи посетителите на твоите канали

Play Video

Што претставува ова предавање?

Креирањето содржина за социјалните мрежи денес е интегрален дел од секоја маркетинг стратегија. Важноста на креирањето квалитетна и релевантна содржина е уште поголема ако се знае дека живееме во време кога е се’ потешко да се фати и задржи вниманието на просечниот корисник на социјалните мрежи.

Ова предавање ќе те насочи како да го направиш токму тоа – да се издвоиш во морето пораки на социјалните мрежи и ќе те запознае со најпознатите примери на креирање добра содржина. Ќе видиш студии на случај од најпознатите брендови и ќе ги дознаеш најновите глобални трендови.

Партнер и COO во маркетинг агенцијата Brand Union каде што е задолжена за стратешки прогрес и комуникација на повеќе локални и меѓународни брендови. Еден е од предавачите на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster.

Ива Дујак

COO BRAND UNION

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ПРЕДАВАЊЕТО?

Зошто е важен и како се прави план на содржини?

Како да креираш соодветен план на содржини кој ќе ти помогне организирано и ефикасно да ја планираш и спроведуваш твојата стратегија.

Како да креираш содржини кои привлекуваат внимание

Како да направиш анализа на содржините кои ги прават конкурентите и како да ги подобриш твоите. Кои алатки се неопходни за брзо и ефикасно креирање содржини кои држат внимание.

Q&A

Во текот на предавањето ќе имаме Q&A сесија во која ќе можеш во реално време да и поставуваш прашања на инструкторката.

Академија за Дигитален маркетинг

Дојди до супер кариера во дигитален маркетинг за 23 недели преку работа на реални проекти

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање