fbpx

Бесплатно онлајн предавање

Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!

Со развојот на дигиталните технологии, потребата од UX/UI дизајнери продолжува да расте. Но, сè уште постои конфузија за одредени аспекти на оваа професија.

Затоа повикавме тројца наши инструктори од Академијата за UX/UI дизајн да дадат одговори и објаснувања за сите дилеми околу оваа професија.

18 Март 2021, 18:00
Play Video

Што претставува ова предавање?

Што претставува UX/UI дизајн? Што всушност работи еден UX/UI дизајнер? Дали треба да се има познавање од програмирање?” се само некои од честите прашања кои ги добиваме на темата UX/UI дизајн.

Токму затоа, решивме да направиме Live Q&A сесија со неколку инструктори од нашата Академија.

На сите прашања, одговараат нашите инструктори Јане Наумовски, Барбара К. Видиновски и Мартин Теновски, се цел од прва рака да дознаете како изгледа работниот ден на еден UX/UI дизајнер, но и сè друго што ве интересира.

Јане Наумовски – Професионалец со повеќе од 10 годишно искуство во својата област. Ги предава модулите „Дизајн“ и „UI” на Академијата за UX/UI дизајн. Барбара К. Видиновски – магистер по графички и интерактивни комуникации, како и професионалец кој се стреми да им го олесни животот на корисниците. Таа на Академијата за UX/UI дизајн ни предава на модулите „Стратегија“ и „Анализа“. Мартин Теновски – Тој е сопственик на Atlas Solutions Inc, a покрај тоа е и Creative Director

Јане Наумоски, Барбара К. Видиновски, Мартин Теновски

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ПРЕДАВАЊЕТО?

Запознавање со UX/UI дизајн

Одговори на сите прашања

Интро во Академијата UX/UI дизајн

АКАДЕМИЈА ЗА UX/UI ДИЗАЈН

Темелна 30 неделна програма која ќе ти овозможи брз и успешен почеток на кариера во една од најбараните и најплатените професии на денешницата – UX/UI Дизајнер.

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Основи на Google Ads - најдобрите практики и совети за лансирање на успешни реклами "

Пријави се на бесплатното онлајн предавање