fbpx

Бесплатно онлајн предавање

Како до Software testing кариера

Play Video

Што претставува ова предавање?

Ако размислуваш дали можеш да се пронајдеш во IT индустријата и кој е патот до кариера како Software tester, ова онлајн предавање ќе ти ги одговори најголемиот дел од прашањата.

Останатите ќе може да му ги поставиш на инструкторот во живо.

Моника е дипломиран електроинженер, со повеќе 6 години искуство во IT областа како Quality Assurance инженер. Моментално вработена во Seavus, каде работи на напредни проекти за тестирање на софтвер. Има неколкугодишно искуство како предавач во областа на software testing. Во слободно време е страствен љубител на природата, човек кој ужива на планина и сака да ги проба сите адреналински спортови.

Моника Божиноска

QA инженер и инструктор на Академијата за software testing на Brainster

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ПРЕДАВАЊЕТО?

Што е Software Testing

Што подразбира ова поле и кои активности ги вклучува

Manual vs Automated

Што е разликата помеѓу мануелно и автоматско тестирање

Software Testing Flow

Како изгледа комплетниот процес во рамките на еден software testing проект

Вештини и индустрии

Кои се најважните вештини за кариера и во кои индустрии тестерите се најбарани.

АКАДЕМИЈА ЗА SOFTWARE TESTING

Сеопфатна 6 месечна програма која ги опфаќа најважните вештини што ќе ти помогнат да започнеш кариера како софтвер тестер.

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање