fbpx

Бесплатно онлајн предавање

Како до максимални резултати од Facebook кампањите

со Стефан Смиљановски

Play Video

Што претставува ова предавање?

Научи како да го извлечеш максимумот од твоите маркетинг активности на најголемата социјална мрежа Facebook.

Стефан Смиљановски

PERFORMANCE MARKETER ВО BRAINSTER, ИНСТРУКТОР НА АКАДЕМИЈАТА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ПРЕДАВАЊЕТО?

Кои се најдобрите прaктики за постигнување на максимални резултати?

Кои се последните трендови?

Како да ги адаптирате кампањите на дигиталните медиуми?

Како до максимални резултати од Facebook кампањите

Академија за Дигитален маркетинг

Дојди до супер кариера во дигитален маркетинг за 23 недели преку работа на реални проекти

Вовед во Deep Learning

Сакам да го следам бесплатното предавање