fbpx

Бесплатно онлајн предавање

Како до кариера во Дигитален Маркетинг

Play Video

Што претставува ова предавање?

Дознај како да стигнеш до успешна и високо платена кариера во дигитален маркетинг од искуствата на Дарјан Раденковиќ – CMO на Brainster.

Дарјан Раденковиќ

CMO на Brainster

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ПРЕДАВАЊЕТО?

Што е дигитален маркетинг?

Кои вештини се потребни за кариера?

Како да ги стекнете овие вештини?

Што се може да работите?

Како до кариера во Дигитален Маркетинг

Академија за Дигитален маркетинг

Дојди до супер кариера во дигитален маркетинг за 23 недели преку работа на реални проекти

Вовед во Deep Learning

Сакам да го следам бесплатното предавање