fbpx

Бесплатен онлајн настан

GIT - Есенцијална алатка за секој програмер

Зошто GIT е есенцијална алатка која секој програмер мора да ја знае?

Дознај го одговорот на ова прашање и научи зошто се важни системите за управување со програмски код, кои се најважните и најчесто користените команди во GIT, како и кој е процесот на прикачување на програмски код на GIT заедно со Симеон Здравески – професионалец со повеќе од 6 години работно искуство, а воедно и инструктор на нашата Академија за Full Stack програмирање.

 

 

Резервирај го твоето место 👇

 

15 Декември 2022,

⏳ 20:00h - 21:30h

Бесплатен онлајн настан

GIT - Есенцијална алатка за секој програмер

Зошто GIT е есенцијална алатка која секој програмер мора да ја знае?

Дознај го одговорот на ова прашање и научи зошто се важни системите за управување со програмски код, кои се најважните и најчесто користените команди во GIT, како и кој е процесот на прикачување на програмски код на GIT заедно со Симеон Здравески – професионалец со повеќе од 6 години работно искуство, а воедно и инструктор на нашата Академија за Full Stack програмирање.

 

Резервирај го твоето место 👇

 

15 Декември 2022,
⏳ 20:00h - 21:30h

Говорник

Javascript(Node.js) Developer @ Loka, Inc
& инструктор @brainster

Симеон Здравески

Симеон Здравески е дипломиран софтверски инженер кој има повеќе од 6 години работно искуство и особен интерес за развој на веб базирани системи. 

Работи во LOKA – IT компанија со седиште во Силициумската долина и канцеларии во Македонија.

Говорник

Симеон Здравески

Javascript(Node.js) Developer @ Loka, Inc
& инструктор @brainster

Симеон Здравески е дипломиран софтверски инженер кој има повеќе од 6 години работно искуство и особен интерес за развој на веб базирани системи. 

Работи во LOKA – IT компанија со седиште во Силициумската долина и канцеларии во Македонија.

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Сите кои сакаат својата кариера да ја градат во областа на програмирањето;
  • Професионалци од различни области кои сметаат дека поседуваат вештини да преминат во светот на програмирањето;
  • Јуниор програмери;
  • За сите заинтересирани за GIT и програмирањето како професија.

15 Декември 2022,
20:00h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ
НАСТАН?

  • Сите кои сакаат својата кариера да ја градат во областа на програмирањето;
  • Професионалци од различни области кои сметаат дека поседуваат вештини да преминат во светот на програмирањето;
  • Јуниор програмери;
  • За сите заинтересирани за GIT и програмирањето како професија.

15 Декември 2022,
⏳20:00h - 21:30h

Академија за
Full-Stack програмирање

Академија за
Front-End програмирање

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање