fbpx

Дали Data Science е кариерата за тебе?

Што во основа претставува Data Science и зошто достигна толкав раст на пазарот?

 

Дознај зошто оваа професија е една од најбараните на пазарот на труд, каква е моменталната побарувачка, 

проекции за иднина и дали оваа професија е вистинската кариера за тебе.

 

20 септември 2022,
20:30h - 21:30h

Дали Data Science е кариерата за тебе?

Што во основа претставува Data Science и зошто достигна толкав раст на пазарот?

Дознај зошто оваа професија е една од најбараните на пазарот на труд, каква е моменталната побарувачка, дали оваа професија е вистинската кариера за тебе и проекции за иднина.

 

20 септември 2022,
20:30h - 21:30h

Говорник

Професор на студиската програма Софтверско инженерство и иновации на Бреинстер Некст колеџ и Data Scientist @ENETRA

Горјан Поповски

Со повеќе од 10 години активно изучување на полето и над 25 трудови,  Горјан Поповски e инструктор на нашата Академија за Data Science и дел од професорите што ќе предаваат на првата генерација студенти на првиот практичен ИТ факултет кај нас – Brainster Next College.
 

Говорник

Горјан Поповски

Професор на студиската програма Софтверско инженерство и иновации на Бреинстер Некст колеџ и Data Scientist @ENETRA

Со повеќе од 10 години активно изучување на полето и над 25 трудови,  Горјан Поповски e инструктор на нашата Академија за Data Science и дел од професорите што ќе предаваат на првата генерација студенти на првиот практичен ИТ факултет кај нас – Brainster Next College.

 

 

 

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Секој ентузијаст за Data Science како област;
  • Секој кој работи со анализа на податоци: економисти, фармацевти, психолози, програмери;
  • Сите кои сакаат да направат кариерна трансформација.
 

20 септември 2022,
20:30h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Секој ентузијаст за Data Science како област;

  • Секој кој работи со анализа на податоци: економисти, фармацевти, психолози, програмери;

  • Сите кои сакаат да направат кариерна трансформација;
 

20 септември 2022,
20:30h - 21:30h

Академија за Data Science

Доколку сакаш да почнеш да учиш за професија која е издвоена во топ 6 дејности со најголем пораст, 56% раст во бројот на отворени работни места како и просечна плата од $130k на глобално ниво, дознај повеќе за Академијата за Data Science на копчето подолу.

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање