fbpx

Бесплатно онлајн предавање

Добар UX дизајн vs Лош UX дизајн

Вебинар кој има за цел да претставува еден вид интерактивно предавање кое низ практични ќе ти покаже што треба, а што не треба да се практикува од UX дизајн перспектива на дигиталните продукти.

Play Video

Што претставува ова предавање?

Најдобро се учи преку реални примери. Вебинар кој има за цел да претставува еден вид интерактивно предавање кое низ практични ќе ти покаже што треба, а што не треба да се практикува од UX дизајн перспектива на дигиталните продукти.
Ќе искористам неколку познати апликации за да ви ја доловам поентата на што е добар, а што лош UX дизајн. Со користење на анализа и споредба на овие познати апликации Netflix, Uber, Whatsapp, Ryanair ќе извадам неколку клучни поенти за тоа што значи добар UX дизајн. Преку кратко интро ќе се запознаете со UX дизајнот. А преку неколку примери ќе ги откриете добрите и лошите UX дизајни и ќе ви ги откријам кои UX практики се користат за да се избегнат вакви грешки.
Tomi Lukan
Томи Лукан е Lead UX дизајнер во Endava. Со повеќе од 13 годишно работно искуство во дигитален дизајн. Поле на специјалност му се UX дизајн процеси, анализа и дизајн.

Томи Лукан

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ПРЕДАВАЊЕТО?

Што е добар, а што лош UX дизајн

Практики на користење за добар UX дизајн

Анализа и практични примери на познати апликации

Академија за UX/UI дизајн

Темелна 30 неделна програма која ќе ти овозможи брз и успешен почеток на кариера во една од најбараните и најплатените професии на денешницата – UX/UI Дизајнер.

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање