fbpx

Бесплатен онлајн настан

Content marketing во ерата на TikTok

Во време кога сите имаат пристап до огромен број на информации, како можеме да се издвоиме од останатите?

На овој настан ќе дознаеш која е целта на креирањето маркетинг содржина и зошто е важно градењето релација со идните потрошувачи.

Ќе разговараме за тоа како се менува начинот на кој луѓето ги добиваат и перцепираат информациите и како треба да се адаптираме во ерата на ТикТок.

Резервирај го твоето место 👇

19 октомври 2023,

⏳ 20:00h - 21:30h

🎁 За сите присутни подготвивме СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!

Бесплатен онлајн настан​

Content marketing во ерата на TikTok

Во време кога сите имаат пристап до огромен број на информации, како можеме да се издвоиме од останатите?

На овој настан ќе дознаеш која е целта на креирањето маркетинг содржина и зошто е важно градењето релација со идните потрошувачи.

Ќе разговараме за тоа како се менува начинот на кој луѓето ги добиваат и перцепираат информациите и како треба да се адаптираме во ерата на ТикТок.

19 октомври 2023,
⏳ 20:00h - 21:30h

🎁 За сите присутни подготвивме СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!

Говорник

Chief Creative Officer & Partner @ Brand union
ИНСТРУКТОР и ментор @ BRAINSTER

ИВА ДУЈАК

Ива Дујак е доктор на науки од областа на маркетингот, креативен директор и партнер во маркетинг агенцијата Brand Union со повеќе од 11+ години искуство.

Oдговорна за конципирање и спроведување на кампањи и стратегии за бројни локални и интернационални брендови, како и организација на акаунт и креативниот тим на агенцијата.

Дел е од Brainster од 2015 година како инструктор на Академијата за дигитален маркетинг, а како ментор се вклучува од 2019 година.

Говорник

ИВА ДУЈАК

CHIEF CREATIVE OFFICER @ BRAND UNION
ИНСТРУКТОР И МЕНТОР @ BRAINSTER

Ива Дујак е доктор на науки од областа на маркетингот, креативен директор и партнер во маркетинг агенцијата Brand Union со повеќе од 11+ години искуство.

Oдговорна за конципирање и спроведување на кампањи и стратегии за бројни локални и интернационални брендови, како и организација на акаунт и креативниот тим на агенцијата.

Дел е од Brainster од 2015 година како инструктор на Академијата за дигитален маркетинг, а како ментор се вклучува од 2019 година.

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

Key-points (1)

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Сите што сакаат да се запознаат со основите на креирањето маркетинг содржина;
  • Сите кои размислуваат за промена на својата кариера и влез во сферата на дигитален маркетинг;
  • Млади луѓе и студенти кои прават одлуки за својата идна професија;
  • Сите кои сакаат да го подобрат маркетингот на својата компанија;
  • Ентузијасти за промени, развој и импакт во маркетинг светот.

19 октомври 2023,
20:00h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ
НАСТАН?

  • Сите што сакаат да се запознаат со основите на креирањето маркетинг содржина;
  • Сите кои размислуваат за промена на својата кариера и влез во сферата на дигитален маркетинг;
  • Млади луѓе и студенти кои прават одлуки за својата идна професија;
  • Сите кои сакаат да го подобрат маркетингот на својата компанија;
  • Ентузијасти за промени, развој и импакт во маркетинг светот.

19 октомври 2023,
⏳20:00h - 21:30h

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање