fbpx

Бесплатен онлајн настан

Создавање бренд приказна - од концепт до реалност

Зошто некои компании кои трошат милиони на маркетинг, не постигнуваат успех на нивниот таргет пазар? Една од причините лежи во нивната бренд приказна и начинот на раскажувањето на истата. 

Со креирање на моќна бренд приказна, најуспешните компании низ целиот свет ја зголемуваат перципираната вредност за нивниот продукт или услуга и креираат чувство на доверба.

Дознај како да ја создадеш приказната за твојот бренд заедно со Трајко Џиков – Сениор Копирајтер со 16-годишно работно искуство за интернационални и домашни брендови.

Резервирај го твоето место 👇

21 Февруари 2023,

⏳ 20:00h - 21:30h

Бесплатен онлајн настан

Создавање бренд приказна - од концепт до реалност

Со креирање на моќна бренд приказна, најуспешните компании низ целиот свет ја зголемуваат перципираната вредност за нивниот продукт или услуга и креираат чувство на доверба.

Дознај како да ја создадеш приказната за твојот бренд заедно со Трајко Џиков – Сениор Копирајтер со 16-годишно работно искуство за интернационални и домашни брендови.

21 Февруари 2023,
⏳ 20:00h - 21:30h

Говорник

SENIOR COPYWRITER @PIKSEL
ИНСТРУКТОР @ BRAINSTER

Трајко Џиков

 
Сениор Копирајтер во Дигиталната маркетинг агенција „Пиксел“, креативен сонувач, филантроп и татко.

Професионалец со 16-годишно искуство како и портфолио кое вклучува проекти и комерцијални кампањи за интернационални и домашни брендови и компании, како и општествено–одговорни проекти. 

Дополнително, професионално позајмува глас за радио и видео реклами, со голем број реализирани аудио записи во македонскиот етер.

 

 

Говорник

Трајко Џиков

SENIOR COPYWRITER @PIKSEL
ИНСТРУКТОР @ BRAINSTER

Сениор Копирајтер во Дигиталната маркетинг агенција „Пиксел“, креативен сонувач, филантроп и татко.
 

Професионалец со 16-годишно искуство како и портфолио кое вклучува проекти  за интернационални и домашни брендови и компании, како и општествено–одговорни проекти. 

Дополнително, професионално позајмува глас за радио и видео реклами, со голем број реализирани аудио записи во македонскиот етер. 

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • За сите оние кои сакаат да се запознаат и да научат како се креира ефективна бренд приказна; 
  • За сите оние кои сакаат да го подобрат маркетингот на својата компанија;
  • Млади луѓе кои прават одлуки за својата идна професија;
  • За сите оние кои сè уште размислуваат за промена на својата кариера и влез во светот на маркетингот.
  • Ентузијасти за промени, развој и импакт во маркетинг светот.
 
 

21 Февруари 2023,
20:00h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ
НАСТАН?

  • За сите оние кои сакаат да се запознаат и да научат како се креира ефективна бренд приказна; 
  • За сите оние кои сакаат да го подобрат маркетингот на својата компанија; 
  • Млади луѓе кои прават одлуки за својата идна професија;
  • За сите оние кои сè уште размислуваат за промена на својата кариера и влез во светот на маркетингот.
  • Ентузијасти за промени, развој и импакт во маркетинг светот.

21 Февруари 2023,
⏳20:00h - 21:30h

Академија за Дигитален Маркетинг

Темелна 6 месечна програма која е сертифицирана од акредитираниот Brainster NEXT College каде што се работи на реални проекти за вистински клиенти,  која ќе ти помогне да започнеш кариера во некоја од најдобрите компании или да развиеш одлична маркетинг стратегија за сопствениот бизнис или компанијата во која работиш. 

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање