fbpx

Бесплатен онлајн настан

Автоматско тестирање одблизу

Дали треба да те „плаши“ автоматското тестирање на софтвер?

Дознај зошто одговорот на ова прашање е „НЕ“ преку анализа на реален пример, заедно со Виктор Петковски – професионалец со повеќе од 7 години работно искуство, а воедно и инструктор на нашата Академија за Software Testing.

 

 

Резервирај го твоето место 👇

 

13 Декември 2022,

⏳ 20:00h - 21:30h

Бесплатен онлајн настан

Автоматско тестирање одблизу

Дали треба да те „плаши“ автоматското тестирање на софтвер?

Дознај зошто одговорот на ова прашање е „НЕ“ преку анализа на реален пример, заедно со Виктор Петковски – професионалец со повеќе од 7 години работно искуство, а воедно и инструктор на нашата Академија за Software Testing.

Резервирај го твоето место 👇

 

13 Декември 2022,
⏳ 20:00h - 21:30h

Говорник

Senior Quality Assurance Engineer @seavus
инструктор @brainster

Виктор Петковски

Виктор Петковски е професионалец со повеќе од 7 години работно искуство во областа на Software Testing & Development, со акцент на автоматско тестирање.

Работи како Senior Quality Assurance Engineer, а воедно е и инструктор на нашата Академија за Software Testing.

 

Говорник

Виктор Петковски

Senior Quality Assurance Engineer @seavus
& инструктор @brainster

Виктор Петковски е професионалец со повеќе од 7 години работно искуство во областа на Software Testing & Development, со акцент на автоматско тестирање.

Работи како Senior Quality Assurance Engineer, а воедно е и инструктор на нашата Академија за Software Testing.

 

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Сите кои сакаат својата кариера да ја градат во областа на Software Testing;
  • Професионалци од различни области кои сметаат дека поседуваат вештини да преминат во автоматско тестирање на софтвер;
  • За студенти кои размислуваат да го насочат своето образование во областа на Software Testing
  • Јуниор софтвер тестери
  • За сите заинтересирани за Software Testing како област.
 

13 Декември 2022,
20:00h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ
НАСТАН?

  • Сите кои сакаат својата кариера да ја градат во областа на Software Testing;
  • Професионалци од различни области кои сметаат дека поседуваат вештини да преминат во автоматско тестирање на софтвер;
  • За студенти кои размислуваат да го насочат своето образование во областа на Software Testing
  • Јуниор софтвер тестери
  • За сите заинтересирани за Software Testing како област.

13 Декември 2022,
⏳20:00h - 21:30h

Академија за Software Testing

Темелна 6 месечна програма каде ќе имаш можност да работиш на проекти за реални клиенти, која ќе ти овозможи ефикасно да ја направиш посакуваната кариерна трансформација и да започнеш одлично платена кариера во IT индустријата како Software Tester.

Дознај повеќе на копчето подолу:

 

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање