fbpx

Brainster & Brainster Next College
бесплатен онлајн настан

Која е улогата на Front-end програмерот во една компанија?

Денес, кога веб страниците и апликациите се неизоставен дел од нашите животи, Front-end програмерите имаат критична улога во успехот на компаниите. 

Овој настан е посветен на тоа зошто сѐ повеќе се зголемува потребата од Front-end програмери, која е всушност нивната улога и како тие придонесуваат кон успехот на една компанија.

 

Резервирај го твоето место 👇

04 мај 2023,

⏳ 20:00h - 21:30h

Brainster & Brainster Next College
бесплатен онлајн настан

Која е улогата на Front-end програмерот во една компанија?

Денес, кога веб страниците и апликациите се неизоставен дел од нашите животи, Front-end програмерите имаат критична улога во успехот на компаниите. 

Овој настан е посветен на тоа зошто сѐ повеќе се зголемува потребата од Front-end програмери, која е всушност нивната улога и како тие придонесуваат кон успехот на една компанија.

 

04 мај 2023,
⏳ 20:00h - 21:30h

Говорник

Front-end Developer & Alumni @ Brainster

Анета Димоска

Анета Димоска e Front-End девелопер во тимот за иновации на Бреинстер. Главен фокус во нејзината работа е одржување и надградување на студентската платформа на Браинстер со цел да им се овозможи олеснето и непречено учење на студентите. 

Интересен факт е тоа што Анета е Алумни студент на академијата за Front-end програмирање.

 

Говорник

Анета Димоска

Front-end Developer & Alumni @ Brainster

Анета Димоска e Front-End девелопер во тимот за иновации на Бреинстер. Главен фокус во нејзината работа е одржување и надградување на студентската платформа на Браинстер со цел да им се овозможи олеснето и непречено учење на студентите. 

Интересен факт е тоа што Анета е Алумни студент на академијата за Front-end програмирање.

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ШТО ЌЕ НАУЧИШ ОД ОВОЈ НАСТАН?

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ НАСТАН?

  • Сите кои се интересираат за софтверско инженерство како област или идна кариера; 
  • Јуниор програмери;
  • Матуранти и идни студенти во областа на софтверско инженерство;
  • Сите кои сакаат да дознаат што всушност работи еден Front-end Developer.
 

04 мај 2023,
20:00h - 21:30h

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ
НАСТАН?

  • Сите кои се интересираат за софтверско инженерство како област или идна кариера; 
  • Јуниор програмери;
  • Матуранти и идни студенти во областа на софтверско инженерство;
  • Сите кои сакаат да дознаат што всушност работи еден Front-end Developer.

04 мај 2023,
⏳20:00h - 21:30h

Академија за
Front-end програмирање

Доколку сакаш да почнеш да учиш за професија која е издвоена во топ 5 дејности со најголем раст во бројот на отворени работни места и плата на глобално ниво, дознај повеќе за Академијата за Front-end програмирање на копчето подолу.

 

Brainster Next College

Прв акредитиран практичен IT-факултет во државата

Тригодишни додипломски студии (180 EKTC) базирани на применета програма преку работа на апликативни решенија, реални проекти и деловна пракса кај нашите партнерски компании за време на студиите

 

Академија за
Front-end програмирање

Доколку сакаш да почнеш да учиш за професија која е издвоена во топ 5 дејности со најголем раст во бројот на отворени работни места и плата на глобално ниво, дознај повеќе за Академијата за Front-end програмирање на копчето подолу.

Brainster Next College

Прв акредитиран практичен IT-факултет во државата

Тригодишни додипломски студии (180 EKTC) базирани на применета програма преку работа на апликативни решенија, реални проекти и деловна пракса кај нашите партнерски компании за време на студиите

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање