fbpx

Бесплатно онлајн предавање

А/Б тестирање во твојот производ

Секој од нас има свое мислење што треба а што не треба да има во нашите производи. Но дали навистина знаеме што сакаат нашите корисници?

Play Video

Што претставува ова предавање?

Ова предавање има за цел да ти одговори на најчестите прашања што се поврзани со областа A/B testing. Ќе добиеш појасна слика за тоа што точно се подразбира под A/B testing и зошто е корисно при додавање на нови можности во производи.

Покрај тоа, низ искуствата на инструкторот, од прва рака ќе дознаеш како светски компании како Booking.com го применуваат А/Б тестирањето и која е нивната методологија.

На крај, ќе се запознаеш со тоа  каде НЕ би ти користело А/Б тестирањето, и зошто не е решение за сите проблеми.

Претприемач и креатор на AirCare. Менаџер и софтверски инжинер во Booking.com. TED говорник и еко-активист кој користи технологија во борбата за почиста планета.

Горјан Јовановски

ECO ACTIVIST, TED SPEAKER, SOFTWARE ENGINEER

ШТО MOЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ПРЕДАВАЊЕТО?

Дознај што е А/Б тестирање, и зошто е корисно при додавање на нови можности во производи
Дознај како светски компании како Booking.com го применуваат А/Б тестирањето и која е нивната методологија
Дознај каде НЕ би ти користело А/Б тестирање, и зошто не е сребрен куршум за сите проблеми

Академија за UX/UI дизајн

Темелна 30 неделна програма која ќе ти овозможи брз и успешен почеток на кариера во една од најбараните и најплатените професии на денешницата – UX/UI Дизајнер.

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање