fbpx

Бесплатнeн онлајн настан

Академија за програмирање – Demo Day 2020

Demo Day на Академијата за програмирање е настан со кој ја заокружуваме едногодишната програмата на генерацијата од минатогодишниот есенски уписен рок front-end и full stack студенти, сега веќе алумни, преку осврт на резултатите, изработените проекти и талентите што излегоа од овој период.

Play Video

Што претставува овoj настан?

Академијата за програмирање со своите две насоки (front-end и full stack програмирање) од самите почетоци на Brainster е една од најпосетуваните и најуспешните програми од која се излезени голем број на таленти – front-end и full stack девелопери, луѓе кои започнале кариера или се пренасочиле во IT светот. Demo Day е настан кој во воведуваме на крајот од програмата со цел да го сумираме целиот прогрес, сè она што нашите студенти научиле и сите вештини кои ги развиле. Истиот ќе вклучи презентација на 15тина проекти кои студенти ги изработија на Академијата, согласно спецификации и под менторство на нивните инструктори.

Student Success Manager во Brainster, Product Manager на Академијата за програмирање. Full focus на студенти, нивно учење, искуство и напредок во тек на програмата. Континуирано во потрага и преземање акции за подобрувања на академиите. Во слободно време истражува како студентите да се покажат во најдобро светло во процесите на барање пракса и работа по академија и да се подготват за head start на нивната tech кариера.

Бранкица Василева

Student Success Manager во Brainster, Product Manager на Академијата за програмирање.

ШТО СÈ Е ОПФАТЕНО?

The journey so far

Learning & Hiring Partnerships

Презентација на проекти

Прашања за проектите // Attendees to Students QnA!

Академија за програмирање

Биди дел од супер-интензивна 40 или 36 неделна програма и трансформирај се од почетник во програмер.

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање