fbpx

Бесплатно online предавање

Вовед во Software Development процесите

30 ЈУЛИ - 19:00h

Што претставува ова предавање?

Овој вебинар е наменет за почетници во областа на програмирањето. Целта на истиот е разјаснување на одредени термини кои се составен дел од работата на програмерите. Предавачот, кој е искусен софтвер инженер,  одблиску ќе ги запознае учесниците со целиот процес на создавање на едно софтверско решение од почеток до крај.  

Адриана Спасова е инженер по информатика и компјутерски технологии со над 10 години работно искуство.

Таа е и инструктор на Академијата за програмирање во Brainster.

Адриана Спасова

Што ќе научиш на ова предавање?

Академија за програмирање

Биди дел од супер-интензивна 40 или 35 неделна програма и трансформирај се од почетник во програмер.

БЕСПЛАТНИ ONLINE ПРЕДАВАЊА

Добивај бесплатни предавања во инбокс

Пронајди не тука

Brainster

All Rights Reserved © 2020

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатното онлајн предавање