fbpx

Бесплатно online предавање

Моќта на визуелните комуникации
и дизајнот

со Небојша Гелевски - Бане

Дознај како да ја искористиш визуелизацијата за испраќање на ефективна порака

Што претставува ова предавање?

Голем број истражувања ја покажуваат важноста и предностите на визуелните комуникации и графичкиот дизајн, сугерирајќи дека луѓето подобро учат и помнат информации кои им се претставени визуелно, отколку само со зборови. Предавањето изобилува со практични примери, интересни факти и конкретни совети кои ќе ви помогнат да го подобрите квалитетот на визуелните комуникации на вашата фирма или организација, но и вашето претставување во професионалната комуникација или на социјалните медиуми.
Со повеќе од милион дизајнирани и испечатени страни, креирани брендови на бројни компании, е првиот човек на Кома лаб, една од водечките агенции за графички дизајн и печатење во РМ.

Небојша Гелевски - Бане

Owner @ КОМА ДИЗАЈН

ШТО ЌЕ НАУЧИШ НА ОВА ПРЕДАВАЊЕ?

Зошто е потребна визуелизација?

Предавањето посочува на можностите на визуелизацијата во пренесувањето на пораките. Низ бројни примери ќе научите како текст и/или статистички податоци можат да бидат претставени низ графикони, слики, уметнички дела, кои вашата порака ќе ја засилат, ќе ја направат воочлива и лесно разбирлива за целната публика.

Како да ја подобрите вашата комуникација?

Низ конкретни чекори и совети ќе дознаете како да ја подобрите вашата (визуелна) комуникација.

Q&A

Во текот на предавањето ќе имаме Q&A сесија во која ќе можеш во реално време да му поставуваш прашања на инструкторот

Академија за графички дизајн

Дојди до супер кариера во графички дизајн за 30 недели

БЕСПЛАТНИ ОНЛАЈН ПРЕДАВАЊА

Добивај бесплатни предавања во инбокс

Пронајди не тука

Brainster

All Rights Reserved © 2020

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање