fbpx

Бесплатно онлајн предавање

Добар UX дизајн vs Лош UX дизајн

Вебинар кој има за цел да претставува еден вид интерактивно предавање кое низ практични ќе ти покаже што треба, а што не треба да се практикува од UX дизајн перспектива на дигиталните продукти.

3 јуни - 18:00 h

Што претставува ова предавање?

Најдобро се учи преку реални примери. Вебинар кој има за цел да претставува еден вид интерактивно предавање кое низ практични ќе ти покаже што треба, а што не треба да се практикува од UX дизајн перспектива на дигиталните продукти.
Ќе искористам неколку познати апликации за да ви ја доловам поентата на што е добар, а што лош UX дизајн. Со користење на анализа и споредба на овие познати апликации Netflix, Uber, Whatsapp, Ryanair ќе извадам неколку клучни поенти за тоа што значи добар UX дизајн. Преку кратко интро ќе се запознаете со UX дизајнот. А преку неколку примери ќе ги откриете добрите и лошите UX дизајни и ќе ви ги откријам кои UX практики се користат за да се избегнат вакви грешки.
Tomi Lukan

Томи Лукан е Lead UX дизајнер во Endava. Со повеќе од 13 годишно работно искуство во дигитален дизајн. Поле на специјалност му се UX дизајн процеси, анализа и дизајн. 

Томи Лукан

ШТО ЌЕ НАУЧИШ НА ОВА ПРЕДАВАЊЕ?

Што е добар, а што лош UX дизајн

Практики на користење за добар UX дизајн

Анализа и практични примери на познати апликации

Академија за UX/UI дизајн

Темелна 30 неделна програма која ќе ти овозможи брз и успешен почеток на кариера во една од најбараните и најплатените професии на денешницата – UX/UI Дизајнер.

Brainster

All Rights Reserved © 2020

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатното онлајн предавање