fbpx

Бесплатно online предавање

Праксите на добар менаџер - искуство од Booking.com

со Горјан Јовановски

Што имам научено јас за менаџирање на agile тимови низ 3 години како менаџер во Booking.com

Што преtставува ова предавање?

Размисливаш да ја промениш наскоката на твојата кариера и да станеш менаџер на тим? Сигурно е лесно нели, состаничиш, ти варат кафе, си одиш кога сакаш на работа, лесен живот!
Тие се карактеристики кои опишуваат лош менаџер, кој е шеф, наместо лидер.

 

Ова предавање ќе ги пробие митовите околку менаџерството, ќе ти ги покаже најдобрите светски пракси за лидерство, и ќе те спремни како да бидеш навистина добар менаџер што ќе биде вреднуван и ценет на работното место.

Gorjan

An entrepreneur and creator of AirCare.
manager and software engineer at Booking.com.
TED speaker and environment activist who uses technology in the fight for a cleaner earth.

Горјан Јовановски

Eco Activist, TED Speaker, Software Engineer

ШТО ЌЕ НАУЧИШ НА ОВА ПРЕДАВАЊЕ?

Како да процениш дали менаџерството е правата кариера за тебе?

Brand-corporate-design-development-identity

Кои soft-skills ти се потребни за да станеш менаџер?

Кои се најдобрите пракси приметени во Booking.com за менаџирање успешни продукт тимови?

Q&A

Во текот на предавањето ќе имаме Q&A сесија во која ќе можеш во реално време да и поставуваш прашања на инструкторот

Deep Dive into Marketing се серија од интензивни семинари кои се наменски подготвени да ти помогнат да ги совладаш и предвидиш современите промени, предизвици и идните трендови во областа во маркетингот.

ONLINE ПРЕДАВАЊА

Добивај бесплатни предавања во инбокс

Пронајди не тука

Brainster

All Rights Reserved © 2020

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Создавање бренд приказна - од концепт
до реалност

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање