fbpx

Live Q&A


Сѐ за Бреинстер Некст колеџот и
„Студирај сега, плаќај по вработувањето!“

Дали се наоѓате непосредно пред одлуката за избор на високо образование? 

Дали отсекогаш сте биле љубопитни за технологијата и светот на дигиталните индустрии? 

Со револуционерната понуда, “Студирај сега, плаќај по вработувањето!” која е единствена од таков вид не само во

  нашата држава туку и во поширокиот регион, овозможуваме квалитетно високо образование во делот на IT на сите 

идни студенти заинтересирани за оваа област без разлика на нивните финансиски можности.

Ќе можете да студирате за 0 денари, а отплаќањето на школарината да почне по дипломирањето и вработувањето. 

05 јули 2022,
19:00ч


Сѐ за Бреинстер Некст колеџот и
„Студирај сега, плаќај по вработувањето!“

Дали се наоѓате непосредно пред одлуката за избор на високо образование? Дали отсекогаш сте биле љубопитни за технологијата и светот на дигиталните индустрии?

Со револуционерната понуда, “Студирај сега, плаќај по вработувањето!” овозможуваме квалитетно високо образование во делот на IT на сите идни студенти заинтересирани за оваа област без разлика на нивните финансиски можности.

Ќе можете да студирате за 0 денари, а отплаќањето на школарината да почне по дипломирањето и вработувањето. 

05 јули 2022,
19:00ч

ШТО ПРЕтСТАВУВА ОВаа Q&A сесија?

На овој настан ќе зборуваме подетално за Бреинстер Некст како прв акредитиран применет ИТ колеџ во нашата држава, студиската програма по Софтверско инженерство и иновации, кои се главните предности на нашиот курикулум, со каков вид на академски степен се стекнувате по дипломирањето и многу повеќе детали околу самите студии. 

 

Воедно, ќе добиете и повеќе информации околу уникатниот модел за финансирање на студиите „Студирај сега, плаќај по вработувањето!“ прв од ваков тип во нашата држава, а и пошироко, и кој е процесот за да ја добиете можноста за искористување на истиот. 
Говорници

Александар Клашниновски

Директор @Brainster Next College

Александар Клашниновски – Во текот на својата 16 годишна кариера има завземено клучна улога на извршни позиции во домашни и странски компании, во кои ја прикажува својата професионалност во обликување развојни стратегии, креирање програми за професионално усовршување и надградба, екстензивна работа со податоци и нивна анализа, а воедно и пасија за работа со луѓе.

Ема Кастратовиќ

Маркетинг координатор @Brainster Next College

Ема Кастратовиќ – Повеќе од 10 години работно искуство во високообразовниот сектор  и во професионалната едукација, со посебен осврт на академскиот аспект на образованието, кариерното советување и усовршување, и развојот на маркетинг стратегии за образовни институции. Својата експертиза ја гради во оваа област, не само како стручњак, туку и како предавач кој несебично ги пренесува своите знаења.

Зошто да дознаеш повеќе околу
Brainster Next

Иновативни и модерни студиски програми

Индивидуален и фокусиран пристап

Менторство од реномирани експерти

Апликативна примена и работа на реални проекти

Тесна соработка со домашни и интернационални компании

Кариерно советување и насочување

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТA ОВАА Q&A СЕСИЈА?

  • Оваа Q&A сесија е отворена за сите кои се заинтересирани да дознаат повеќе за Бреинстер Некст колеџот 
  • Матуранти, родители, и сите млади лица кои се заинтересирани за додипломски студии по Софтверско инженерство и иновации и се наоѓаат непосредно пред одлуката за избор на нивните идни студии и кариера. 
  • Сите кои се заинтересирани за упис на колеџот и сакаат да дознаат повеќе за финансискиот модел Студирај сега, плаќај по вработување, и како можат да пристапат до истиот. 

05 јули 2022,
19:00ч

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТA ОВАА Q&A СЕСИЈА?

  • Оваа Q&A сесија е отворена за сите кои се заинтересирани да дознаат повеќе за Бреинстер Некст колеџот 
  • Матуранти, родители, и сите млади лица кои се заинтересирани за додипломски студии по Софтверско инженерство и иновации и се наоѓаат непосредно пред одлуката за избор на нивните идни студии и кариера. 
  • Сите кои се заинтересирани за упис на колеџот и сакаат да дознаат повеќе за финансискиот модел Студирај сега, плаќај по вработување, и како можат да пристапат до истиот. 

05 јули 2022,
19:00ч

Пријави се на бесплатното онлајн предавање


Основи на Google Ads - најдобрите практики и совети за лансирање на успешни реклами "

Пријави се на бесплатната Live Q&A сесија: "Дознај сè што те интересира за UX/UI дизајн!"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање ds

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Кои UX/UI алатки треба да ги знам?"

Register for the free online lecture "Absurd design speaks louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Основи на мануелно и автоматско тестирање"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Absurd Design Speaks Louder"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Evolution of the Web"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Како до успешен Data Science резултат на Kaggle?"

Пријави се на "Tips and Tricks за идни софтвер тестери"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Design Kitchen"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "Facebook for ecommerce – Best practices"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "UX Design is everywhere"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање "
"Journey to the Future Of Jobs"

Register for the free online lecture "Designing for People:
What do UX designers need to know about web accessibility?"

Пријави се на Live Q&A Session: Дознај сè што те интересира за дигитален маркетинг!

Register for the free online lecture "Things I Wish I'd Known At The Beginning Of My Career: UX/UI Design"

Пријави се на бесплатното онлајн предавање